Tranquil Dawn: dé Sikkens kleur van 2020

Ieder jaar wordt er door Sikkens, onderdeel van Akzo Nobel, een nieuwe kleur verkozen tot de kleur van het jaar. Dit jaar is het Tranquil Dawn geworden! Een mooie licht grijze kleur met een groene tint. Lees hier meer over deze mooie kleur en de kleurpaletten die erbij horen.

Voor elke sector

Tranquil Dawn is een veelzijdige kleur die past binnen elke sector. Trendsetters en interieurstylisten kunnen weer volop aan de slag met het ontwerpen van prachtige ruimtes waarin deze groen grijze kleur de toon zet. Weet u niet goed welke kleuren goed bij elkaar passen? Sikkens heeft vier verschillende kleurpaletten ontwikkeld waarmee u de mooiste kleurcombinaties maakt.

De kleurpaletten van Tranquil Dawn

Hieronder staan de vier kleurpaletten die horen bij Tranquil Dawn. In het pallet Care wordt Tranquil Dawn gecombineerd met de kleur van 2019, Spiced Honey.

Sikkens zegt op social media het volgende over de kleurpaletten: “Gebruik dit palet om strakke, eigentijdse ruimtes te creëren met zachte lijnen en heldere oppervlakken. Het resultaat is dat werknemers tot rust komen, het bevordert menselijk contact en verbetert de werkrelaties.”

Nieuw jaar, nieuwe kleur?

Wilt u het nieuwe jaar beginnen met een nieuwe kleur op de wanden? Is Tranquil Dawn uw nieuwe favoriet of gaat u toch liever voor een andere kleur? Wij verzorgen graag al uw schilderwerk. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.