Onze vakmensen hebben het renovatiewerk voor de Vereniging van Eigenaren van een luxe Herenhuis in Amersfoort Zuid uitgevoerd. De gevel van dit prachtige monumentale gebouw uit 1908 hebben wij geheel opgeknapt. Een bijzondere klus met een prachtig eindresultaat. Onze schilders hebben de gehele buitenkant van dit prachtige gebouw inclusief de gevelgevel geschilderd.

Onderhoudsplan

Zo’n historisch pand als dit pand in Amersfoort verdient het beste schilderwerk. Daarom hebben wij samen met de VvE een meerjarig onderhoudsplan opgesteld. Dit betekent dat er voor de komende 10 jaar vaste afspraken staan voor het periodiek onderhoud aan dit pand. Een meerjarig onderhoudsplan zorgt ervoor dat grote ingrepen worden voorkomen. Daarnaast is uw pand beter beschermd tegen weersinvloeden en vervuiling in de lucht. Lees hier meer over een meerjarig onderhoudsplan bij Achterberg & Van Slooten.

Gekozen verf

Bij dit project is er gekozen voor crème witte verf van het merk Sikkens. Na het aanbrengen van de verflaag, hebben onze schilders een eindlaag aangebracht van Sikkens RUBBOL SB Plus. Dit is een hoogglanzende aflak die erg duurzaam is, een hoge dekkracht heeft en zijn glans lang behoud. Een perfecte afwerking voor dit statige en luxe Heerenhuis.

Hulp bij uw onderhoud nodig?

Wilt u weten wat Achterberg & Van Slooten voor u kan betekenen op het gebied van onderhoud? Wij bieden meerdere onderhoudsplannen aan. Bekijk hier ons aanbod.