Binnenschilderwerk Amerongen

Bij Technivorm Coffeemakers in Amerongen mochten wij binnen schilderwerk verrichten in opdracht van Provence keukens. Deze opdracht bestond uit het schilderen van de dubbel schuifdeur en de kasten die aan weerszijde van de deur zijn geplaatst. De kleur die wij hiervoor mochten gebruiken is RAL 9016 zijdeglans. Deze frisse kleur wit in combinatie met de glazen schuifdeur maakt de ruimte nu nog een stuk ruimer.

Technivorm is een internationale fabrikant van handgemaakte en individueel geteste koffiezetmachines. Het verhaal van Technivorm gaat terug tot in de begin jaren ’70 waar Gerard C. Smit besloot om zijn industriële ontwerpen zelf te gaan produceren. In deze beginjaren is door Technivorm de eerste koffiemolen ontworpen voor gemalen koffie. Nu zijn zij een wereldwijde speler als het gaat om heerlijke en kwalitatieve filterkoffie.

De opdrachtgever van dit project is Provence. Zij zijn gevestigd in Veenendaal. Provence is ontwerper van exclusieve keukens, badkamers en interieurs. Al hun interieurs zijn vormgegeven en geïnspireerd door de Franse streek “de Provence” in combinatie met een vleugje eigentijdse luxe en stijl.