Soms heeft een pand een beetje extra liefde nodig. Zo ook dit particuliere pand in Amersfoort. Wij hebben in de winter van 2013/2014 het schilderwerk volledig gerenoveerd. Dit verouderde pand aan de Utrechtseweg hebben onze schilders opgeknapt. Nu ziet het pand er weer fantastisch uit.

Het nodige onderhoud

Het onderhoud aan deze particuliere woning was hoog nodig. De gescheurde plafonds hebben wij hersteld door renovatie glasvlies aan te brengen. Daarna hebben we het plafond mooi afgewerkt met latexverf. Latexverf heeft een isolerende werking, wat er voor zorgt dat er minder energie verbruikt wordt en u minder kosten heeft. Daarnaast zorgt latexverf er ook voor dat de groei van schimmels en bacteriën wordt tegengehouden.

Verder is al het hout in de woning afgewerkt met een watergedragen hoogglans verfsysteem van Sigma Coatings. Een prachtig eindresultaat, waarbij het verschil goed zichtbaar is!

Contact

Heeft u ook achterstallig onderhoud aan uw woning? Of wilt u dit juist voorkomen? Wij helpen u graag! Bekijk hier onze diensten of neem direct contact met ons op.