Achterberg & Van Slooten is er ook voor groot onderhoud. De opdracht die wij kregen om 49 woningen te schilderen is daar een mooi voorbeeld van! Hieronder vertellen we meer over dit project.

BUITENSCHILDERWERK HOUT

In Zeist hebben onze schilders in opdracht van Aannemersbedrijf C. van Dillen en Zoon BV een mooie schilder klus opgeleverd. Bij alle 49 woningen is het houtwerk aan de buitenzijde geschilderd. Hierbij moet u denken aan de kozijnen, gevels en deuren van de woningen, maar ook van de schuurtjes in de tuinen. Voor het schilderwerk zijn de kleuren Blauwgrijs (RAL 7031) en Zuiver wit (RAL 9010) gebruikt. Deze twee kleuren geven een mooi contrast aan de woning. Doordat alle woningen hetzelfde zijn geschilderd, geeft dit een rustig beeld in de straten.

BINNENSCHILDERWERK PLAFONDS

Naast het houtwerk aan de buitenkant, zijn ook de plafonds aan de binnenkant voorzien van een nieuwe laag verf. De plafonds zijn opnieuw gesausd in een frisse witte kleur.

LEREN DOOR TE DOEN

Om kwaliteit te leveren, leiden wij ook leerling schilders op. Schilderen leer je door te doen. Daarom gaan ook onze leerlingen mee naar grote projecten als deze. Op de foto is te zien hoe de leermeester aanwijzingen geeft voor een nog mooier resultaat.

ONDERHOUD UITBESTEDEN

Bent u aannemer, vastgoedbeheerder of eigenaar van vereniging van eigenaren? En wilt u uw onderhoud graag uitbesteden? Wij helpen u graag. Bekijk onze onderhoudsplannen of vraag vrijblijvend een offerte aan.