Regelmatig mogen onze vakschilders aan de slag bij nieuwbouwprojecten. Daarmee geven wij de woningen die laatste finishing touch voordat ze worden opgeleverd. Een project waar we binnenkort starten is De Taets van Amerongen. In opdracht van Bouwbedrijf Kreeft mogen wij het schilderwerk van maar liefst 63 woningen in deze nieuwbouwwijk in Renswoude uitvoeren!

Schilderwerk De Taets van Amerongen

In de oude dorpskern van Renswoude wordt op dit moment hard gewerkt aan de realisatie van de woningen. Inmiddels zijn de metselaars begonnen met het gevelmetselwerk van de eerste huizen. Dit betekent dat onze vakschilders binnenkort aan de slag mogen! Het is een bijzonder project, waar het comfort van een nieuwbouwwoning wordt gecombineerd met klassieke elementen in de huidige dorpsstructuur. Het eindresultaat is er één om naar uit te kijken!

Kleur als basis voor een interieur

Het kopen van een nieuwbouwwoning is spannend. Je kunt niet alvast door het huis lopen om de sfeer te proeven en te kijken of de woning bij je past. Langzaamaan komt een woning tevoorschijn: de fundering, leidingen, dragende muren en het dak. En dan de binnenwanden, elektra en plafonds. Maar pas echt af voelt een nieuwbouwwoning wanneer het schilderwerk is gedaan. Kleur is niet voor niets dé basis van een interieur!

Het is voor ons op dit moment nog niet duidelijk wat wij precies gaan schilderen: de bewoners mogen hun keuzes nog doorgeven. Het is dus nog een verrassing waar en wanneer we aan de slag kunnen en welke kleuren we gaan gebruiken! Wij kijken in ieder geval alvast uit naar dit project en zullen ook zeker het eindresultaat met u delen.

CO2 neutraal werken

Centraal in het project staat ‘bewust en duurzaam wonen’. Oog voor het milieu is belangrijk. Daar sluit onze werkwijze perfect op aan. Wij werken namelijk volledig CO2 neutraal. Dit betekent dat wij geen milieuvervuilende stoffen produceren. Zo minimaliseren wij de uitstoot van CO2.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u ook een nieuwbouwwoning gekocht en wilt u net als de bewoners van De Taets van Amerongen een prachtig afgewerkte woning? Of bent u projectontwikkelaar en op zoek naar een partij die het schilder-, behang- of glaswerk voor u uit handen kan nemen? Neem dan contact met ons op!