Binnenschilderwerk gemeentehuis Ede

Voor Gemeente Ede mochten wij binnenschilderwerk verrichten in het gemeentehuis. De opdrachtgever van dit project was Bouwbedrijf Kreeft B.V. Het schilderwerk is met name gedaan in de lunchruimte van het gemeentehuis, dat kort geleden is vernieuwd. Het ‘bedrijfsrestaurant’ is nu niet alleen een plek om te lunchen, buiten de lunchtijden is het nu ook een plek waar gewerkt kan worden. Op deze manier wil de Gemeente Ede efficiënter en effectiever gebruik maken van de (werk)ruimte in het pand.

Wij hebben de gevelkozijnen aan de binnenzijde geschilderd en daarnaast ook de wanden gesausd. Al het binnenschilderwerk is gedaan in de zuiver witte kleur RAL 9010. De witte kleur staat heel fris in combinatie met het lime groen van het meubilair. We zijn daarom erg blij met het eindresultaat.

Bouwbedrijf Kreeft B.V. was in dit project onze opdrachtgever. Bouwbedrijf Kreeft is vakkundig in bouwkundig onderhoud, schadeherstel, maar ook nieuwbouw of verbouw van woningen, kantoren  en anders soortige bedrijfsruimtes.