Wanneer heeft uw woning voor het laatst een schilderbeurt gehad? Wanneer u een woning heeft, is het belangrijk dat u deze goed onderhoudt. Dit komt de uitstraling en de waarde van uw woning altijd ten goede. In deze klassieke woning in Bilthoven hebben onze schilders het binnen- en buitenschilderwerk uitgevoerd. Wij maakten bij dit project gebruik van een verfspuit. Ideaal voor de bewoners, want deze techniek is erg snel en geeft een perfect resultaat.

Spuitwerk

Onze vakmensen hebben het houtwerk in deze sfeervolle woning geschuurd en voorzien van een frisse witte kleur. Daarnaast hebben onze schilders de wanden en plafonds gespoten in dezelfde witte kleur. Dit creëert niet alleen eenheid, maar past ook perfect in deze lichte woning. Na het aanbrengen van de verf door middel van spuitwerk, hebben we het houtwerk,de wanden en de plafonds afgewerkt met een water gedragen hoogglans verf. Dit zorgt ervoor dat de woning er weer prachtig en verzorgd uitziet.

Tijd en geld besparen

Door gebruik te maken van een verfspuit, is er een zeer mooi resultaat neergezet. En dat niet alleen: door deze spuittechniek wordt er ook nog eens veel tijd bespaard. Dit zorgt ervoor dat de bewoners hun woning sneller weer kunnen betreden. Zo min mogelijk overlast meteen strak eindresultaat. Doordat er sneller gewerkt wordt, zijn de kosten ook minder hoog. Een win-win situatie dus voor onze klanten.

Onderhoud

Het is aan te raden om elke zes jaar een volledige schilderbeurt aan uw huis uit te voeren. Achterberg & Van Slooten Schilders helpt u daar graag bij. Wilt u weten wat ons onderhoudsplan voor u kan betekenen? Bekijk het Achterberg & Van Slooten onderhoudsplan of neem contact met ons op.