Rust, ruimte en natuur. Dat is wat Parkeiland in Woudenberg bewoners te bieden heeft. Een fijne plek om te wonen, waar je kan bijkomen van de hectiek van de dag. Voor de uitstraling van deze wijk is het belangrijk dat de woningen er op-en-top uitzien. Daarom hebben onze vakmensen de 21 woningen op deze droomlocatie geschilderd, zodat de eerste bewoners er onbezorgd kunnen intrekken. Een mooie klus die wij in opdracht van bouwbedrijf Kreeft hebben uitgevoerd.

Een bijzonder contrast

Onze vakschilders hebben de moderne nieuwbouw woningen van binnen en buiten geschilderd. De woningen zijn een echte eyecatcher door het contrast van de dieprode en de witte bakstenen. Om dit effect te bereiken, hebben onze schilders allereerst het bovenste deel van de gevels wit gesaust. Ook zijn alle houten boeidelen en daklijsten aan de buitenkant vakkundig geschilderd. Hiervoor is een mooie witte hoogglans verf (RAL 9010) gebruikt. De witte verf in combinatie met de rode stenen geven de woning extra charme.

Daarnaast hebben wij binnenin de woningen verschillende houtdelen geschilderd. Hiervoor hebben wij dezelfde witte kleur (RAL 9010) gebruikt. De gloednieuwe woningen hebben een frisse uitstraling en zijn klaar voor de eerste bewoners van Parkeiland!

Grote schilderklussen

Ook bij grote projecten staan wij voor u klaar. Gaat u ook nieuwbouwen of heeft u een andere klus waarbij veel schilderwerk nodig is? Wij helpen u graag. Voor onze vakschilders is geen opdracht te moeilijk. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Parkeiland Woudenberg

Met sport- en culturele voorzieningen en een leuk dorpscentrum is Parkeiland Woudenberg dé woonomgeving voor alle leeftijden. Parkeiland ligt tegen de Utrechtse Heuvelrug en in de zomer kunt u er heerlijk genieten van een wit zandstand aan het Henschotermeer.