Maatschappelijk betrokken

Achterberg & Van Slooten Schilders en maatschappelijk betrokken ondernemen

Achterberg & Van Slooten Schilders is maatschappelijk betrokken omdat wij het belangrijk vinden ook oog te hebben voor menselijke aspecten buiten het bedrijf. Dat iets wat wij niet alleen laten zien door goede doelen te steunen maar vooral door actief iets bij te dragen.

Hieronder ziet u een aantal goede doelen waar wij ons momenteel voor inzetten. Dit zijn altijd goede doelen die ons persoonlijk of zakelijk hebben geraakt.

Van Slooten doneert aan 1We – Een Wereld Idee

Achterberg & Van Slooten Schilders heeft maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Naast de stichting Kinderen helpen Kinderen, steunen we nu ook 1We – Een Wereld Idee. Deze Amersfoortse ontwikkelingsorganisatie nieuwe stijl helpt kansarme mensen om zich te empoweren. Dat gebeurt met concrete tools, waarmee ze een structureel inkomen kunnen genereren. Proglass doneerde 1 riksja, 7 kippen, 13 dekens en schoolgeld voor een kansarm kind in Bangladesh. Totale waarde: € 500.

ENKAglas

Kinderen helpen kinderenKinderen helpen kinderen

Achterberg & Van Slooten Schilders is actief supporter van De Stichting Kinderen helpen Kinderen dat kinderen steunt in het weeshuis Noel in Rwanda. http://www.kinderenhelpenkinderen.nl

Sponsoring ATV AltaAlta Logo

Al vele jaren zijn wij sponsor van tennisvereniging Alta. Door het plaatsen van een reclamebord in het clubhuis dragen wij bij aan de financiële ondersteuning van de club.

Sponsoring AFC Quick 1890, voetbalelftal D5Quick

Achterberg & Van Slooten Schilders is teamsponsor van het jeugdteam D5.

Sponsoring AMHC, hockeyelftal meisjes D2

Achterberg & Van Slooten Schilders is teamsponsor van het jeugdteam meisjes D2.