Sinds 1903 vier generaties Van Slooten schilders

Sinds 1 januari 2019 maakt Van Slooten Schilderwerken b.v. deel uit van Achterberg Schilders b.v. en gaat het bedrijf verder onder de nieuwe naam: Achterberg & Van Slooten. U kunt nu terecht bij onze vakmensen in Amersfoort en Ede, die samen met name de brede regio Utrecht, Gelderland en het “poldergebied” bedienen. Naast schilder- en glasdiensten zijn wij er ook voor alle diensten rondom het onderhoud en repareren van uw vastgoed. Bekijk hier al onze diensten.

Van Slooten Schilderwerken heeft 115 jaar ervaring in de branche. Dit gecombineerd met 95 jaar ervaring van Achterberg Schilders zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken; uw pand is in goede handen.

Sinds 1903 hebben al vier generaties Van Slooten het schildersbedrijf geleid. Het schildersvak is bij Van Slooten van vader op zoon doorgegeven. Inmiddels is de vierde generatie Van Slooten schilder geworden. In het najaar van 1903 is opa Freek van Slooten begonnen als schilder in Amersfoort. Zoon Cor was opgeleid tot onderwijzer maar in tijden van de recessie is hij bij zijn vader in het bedrijf begonnen als leerling schilder en heeft vervolgens het schildersbedrijf overgenomen. De traditie om het bedrijf door te geven van vader op zoon is zo nog twee generaties doorgegaan. Nu is een vierde generatie Van Slooten aan het werk in het bedrijf in Amersfoort. Zoon Taco heeft de touwtjes overgenomen van zijn vader Job en werkt sinds 1995 in het bedrijf.

Van Slooten Schilderwerken b.v. is anno 2019 nog steeds een van de meest erkende schilders- en onderhoudsbedrijven in de regio Amersfoort. En dat met al meer dan een eeuw ervaring. Vanaf januari 2019 zullen wij in Amersfoort verder gaan onder onze nieuwe naam Achterberg & Van Slooten. Wij voeren opdrachten uit voor particulieren, aannemers, bedrijven, woningcorporaties, stichtingen, gemeenten, vastgoedbeheerders, vereniging van eigenaren, instellingen en voor de zorgsector. Bekijk hier onze opdrachtgevers.

Achterberg & van Slooten heeft ruime ervaring in zowel het renoveren van monumentale panden als het onderhouden van objecten die een integrale projectmatige aanpak vereisen. Bekijk wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen.

Ons doel en onze dromen

Door de lange historie hebben wij een duidelijk doel voor ogen, maar daarnaast ook dromen voor de toekomst. Vanuit die gedachten willen wij werken. Dit is de kern en de drijfveer van ons bedrijf.

Missie Achterberg & Van Slooten

Wij willen een voorbeeldbedrijf zijn in de schilders,- en onderhoudsbranche. Achterberg & Van Slooten wil uitblinken op gebied van MVO, prijs en kwaliteit verhouding zonder afbreuk te doen aan onze goede service, vakmanschap en nazorg.

Visie Achterberg & Van Slooten

Wij streven naar een hechte relatie met onze klanten. Kwaliteitswerk moet toegevoegde waarde krijgen door onze betrouwbaarheid als dienstverlener, waarbij we onze relaties volledig willen ontzorgen. Door correcte behandeling van onze relaties leggen wij de basis voor zakelijk succes.

Kernwaarden Achterberg & Van Slooten

Vertrouwen, respect, kwaliteit en het centraal stellen van de klant is het belangrijkst in onze processen. Vakmanschap, betrokkenheid en professionaliteit is wat ons uniek maakt.

Schilder voor de regio
Amersfoort en Ede

Achterberg Schilders is gevestigd in Amersfoort en Ede. We schilderen voor klanten in een regio tot 30 kilometer rondom Amersfoort en Ede. Ook in de plaatsen Veenendaal, Barneveld, Bennekom, Rhenen, Wageningen, Soest, Nijkerk, Zeist en Hilversum ziet u onze bussen regelmatig rondrijden.