,

Training veilig werken op hoogte

Hoge flats, prachtige molens of zorginstellingen: tijdens ons werk krijgen we regelmatig te maken met schilderwerk of onderhoud op grote hoogte. Daarom hebben onze medewerkers afgelopen week een training gevolgd over het veilig werken op hoogte. Op deze manier garanderen wij veiligheid en vakmanschap, voor zowel onze medewerkers als onze klanten. Lees hier hoe wij u nu nog beter van dienst zijn.

Veiligheid gegarandeerd

Onze schilders, stukadoors, glaszetters, gevelspecialisten, timmermannen en onderhoudsmedewerkers werken veel aan hoge gebouwen. Daarbij is een hoogwerker onmisbaar. Om de veiligheid van ons eigen personeel en die van omstanders te garanderen, vinden wij het belangrijk om op de hoogte te zijn van alle veiligheidsregels. Met de training Veilig werken op hoogte zijn onze specialisten weer helemaal up-to-date en klaar om u van dienst te zijn.

Eigen hoogwerkers

In maart hebben wij twee nieuwe hoogwerkers gekocht. Voorheen werkten wij veel met externe hoogwerkers die wij huurden. Nu we onze eigen hoogwerkers in bezit hebben, kunnen wij direct handelen en zelf onze projecten inplannen. Hierdoor kunnen we u nog sneller en beter helpen. Op deze manier kunnen wij efficiënter en flexibeler werken. Door het in huis halen van eigen hoogwerkers kunnen wij met name bij spoedklussen en onverwachte onderhoudswerkzaamheden nog sneller voor u klaarstaan.

Onze diensten

Achterberg & Van Slooten is er voor al uw onderhoudsdiensten. Wilt u gebruik maken van één van onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contract met ons op door te mailen naar info@achterbergvanslooten.nl of bel naar 0318 – 634101