Ieder jaar wordt er door Sikkens, onderdeel van Akzo Nobel, een nieuwe kleur verkozen tot de kleur van het jaar. Dit jaar is het Tranquil Dawn geworden! Een mooie licht grijze kleur met een groene tint. Lees hier meer over deze mooie kleur en de kleurpaletten die erbij horen.

Lees meer

Dit jaar hebben de kleurexperts van Sikkens de kleur Spiced Honey verkozen tot kleur van het jaar 2019. Deze bruine amberkleurige tint is stijlvol, elegant en warm.

Lees meer

Schilderwerk bij Cultura

Het Winkelcentrum Stadspoort Ede wordt op dit moment grondig opgeknapt. Zo realiseren Cultura en Malkander niet alleen een vernieuwde bibliotheek, maar ook een geheel nieuw ontmoetingscentrum. In opdracht van Kreeft BV leverden wij een bijdrage aan deze make-over.

Lees meer

Achterberg Schilders kleur 2017

Denim Drift is door Sikkens verkozen tot kleur van 2017. Met deze blauwgrijze kleur op onze muur zijn wij klaar voor het nieuwe jaar. De tijdloze kleur doet denken aan de stof die al ruim honderd jaar gedragen wordt: spijkerstof. Denim Drift werkt verrassend in combinatie met andere kleuren.

Lees meer

Restore Ede groene muur kleurwaarneming

Welke kleur groen is de muur op de foto hierboven? Door licht en schaduw zie je verschillende tinten groen. Hoe kom je er dan achter welke kleur de goede is? Het is verrassend moeilijk om met het blote oog te zien welke kleur iets heeft. Onze kleurmeter van X-Rite biedt hierin de uitkomst. Daarmee kunnen we exact meten welke kleur is gebruikt, waarna we eenvoudig de verf in die kleur kunnen mengen.

Lees meer

Certificaat onderhoudsschilderwerk monumentenzorg Achterberg

Op 15 november 2016 ontving Art Achterberg zijn certificaat Onderhoudsschilderwerk. Hij nam deel aan deze cursus bij het Nationaal Restauratie Centrum (NRC). Daar geven ze allerlei cursussen over het restaureren van monumenten. Art weet nu alles van schilderwerk voor monumentale panden.

Lees meer

Flexa kleuren 2016

De nieuwe kleuren voor 2016 zijn weer bekend, dus we konden niet wachten om er een aantal te gebruiken in ons eigen kantoor. We hebben gekozen voor de vrolijke kleuren Okergoud (F1.34.58) en Blauwige (Q3.16.65). Laat Okergoud nu ook de Flexa kleur van het jaar zijn. Lees hier alles over Okergoud.

Lees meer

De winterschilder

Het is herfst en de winter is in aantocht, het is weer tijd voor de winterschilder. Voor ons als schildersbedrijf is het de tijd van het jaar waarin we het meeste binnen schilderwerk uitvoeren. Het weer staat het niet altijd meer toe om buiten schilderwerk te verrichten. Dus als uw binnen kozijnen toe zijn aan een opknapbeurt, is het nu tijd om ons hiervoor in te schakelen.

Lees meer