Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze professionals willen zichzelf daarom ook altijd blijven ontwikkelen. Een aantal glaszetters en schilders van Achterberg & Van Slooten hebben de training Houtrot gevolgd en met succes afgerond. Neem dus ook in het geval van houtrot contact met ons op, wij helpen u graag!

Houtrot herstellen

Heeft u houtrot? Dan betekent dat dat er vocht in het hout zit of heeft gezeten. Dit kan komen door beschadiging van het hout en/of wanneer u te lang heeft gewacht met het onderhoud ervan. Hoe dan ook, houtrot moet eigenlijk zo snel mogelijk hersteld worden omdat houtrot het aanzien van uw vastgoed en soms ook de constructie van uw woning of pand aantast.

Hout repareren of vervangen

Achterberg & Van Slooten heeft jarenlange ervaring en onze professionals kunnen uw hout repareren of vervangen. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Hoge flats, prachtige molens of zorginstellingen: tijdens ons werk krijgen we regelmatig te maken met schilderwerk of onderhoud op grote hoogte. Daarom hebben onze medewerkers afgelopen week een training gevolgd over het veilig werken op hoogte. Op deze manier garanderen wij veiligheid en vakmanschap, voor zowel onze medewerkers als onze klanten. Lees hier hoe wij u nu nog beter van dienst zijn.

Veiligheid gegarandeerd

Onze schilders, stukadoors, glaszetters, gevelspecialisten, timmermannen en onderhoudsmedewerkers werken veel aan hoge gebouwen. Daarbij is een hoogwerker onmisbaar. Om de veiligheid van ons eigen personeel en die van omstanders te garanderen, vinden wij het belangrijk om op de hoogte te zijn van alle veiligheidsregels. Met de training Veilig werken op hoogte zijn onze specialisten weer helemaal up-to-date en klaar om u van dienst te zijn.

Eigen hoogwerkers

In maart hebben wij twee nieuwe hoogwerkers gekocht. Voorheen werkten wij veel met externe hoogwerkers die wij huurden. Nu we onze eigen hoogwerkers in bezit hebben, kunnen wij direct handelen en zelf onze projecten inplannen. Hierdoor kunnen we u nog sneller en beter helpen. Op deze manier kunnen wij efficiënter en flexibeler werken. Door het in huis halen van eigen hoogwerkers kunnen wij met name bij spoedklussen en onverwachte onderhoudswerkzaamheden nog sneller voor u klaarstaan.

Onze diensten

Achterberg & Van Slooten is er voor al uw onderhoudsdiensten. Wilt u gebruik maken van één van onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contract met ons op door te mailen naar info@achterbergvanslooten.nl of bel naar 0318 – 634101

Brand in uw huis is één van de ergste gebeurtenissen die u kan overkomen. U hoopt natuurlijk dat het nooit bij u gebeurt. Wanneer er dan toch brand uitbreekt, is het fijn als het herstel van uw woning snel en soepel verloopt. Daar wilt u geen zorgen over hebben. Wist u dat u ons ook kunt inschakelen bij brandschade? Wij zijn er graag voor u!

Brandschade herstel

Krijgt u toch te maken met brand in huis? Dan wilt u een snel en zorgvuldig herstel van uw woning. Is de brand op tijd geblust en is de schade aan de woning relatief klein gebleven? Dan is herstel vaak mogelijk en kunnen wij de ruitschade, kozijnen en gevels herstellen of wanneer nodig vervangen. Daarnaast zijn onze schilders en behangers er voor u om uw woning van binnen te herstellen.

Niet alleen bij brandschades, maar ook bij schades door lekkage of inbraak kunt u bij Achterberg & Van Slooten terecht. Achterberg & Van Slooten heeft verschillende specialisten in dienst die passend bij de opdracht worden ingezet. Decennia aan ervaring en vele opdrachten bij met name verzekeringsmaatschappijen, particulieren en instellingen gingen u voor. Zo kunt u altijd rekenen op vakwerk!

Eén partij voor al uw schadeherstel en onderhoud

Bent u aannemer of vastgoedbeheerder? Of bent u werkzaam bij een VvE of woningcorporatie? En wilt u werken met één partij voor al uw schadeherstel en onderhoud? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op door te bellen naar 033-4562299 of mail naar info@achterbergvanslooten.nl.

Achterberg & Van Slooten vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. We leveren graag een bijdrage aan natuur en milieu. Daarom hebben we er in ons nieuwe pand in Ede voor gezorgd dat wij volledig CO2 neutraal werken. Lees hier wat CO2 neutraal precies inhoudt en hoe wij dit gerealiseerd hebben.

Wat is CO2 neutraal?

CO2 neutraal betekent dat wij geen milieuvervuilende stoffen produceren. Daardoor doen wij er alles aan om de CO2 uitstoot te minimaliseren. Het kleine percentage CO2 dat er nog wel wordt uitgestoten, wordt gecompenseerd. Hoe we dat doen, leest u in de volgende alinea.

Hoe werken wij CO2 neutraal?

Wij hebben ons nieuwe pand in Ede CO2 neutraal gemaakt door de nieuwste en modernste technologieën op het gebied van energiebesparing toe te passen. Zo hebben wij op het dak honderden zonnepanelen en is het pand voorzien van een warmtepomp. De CO2 uitstoot die wij niet kunnen voorkomen, compenseren wij door bomen te planten.

Met alle voorzieningen en maatregelen zijn wij geheel zelfvoorzienend, gebruiken wij geen gas en wekken wij meer energie op dan wij verbruiken. Achterberg & Van Slooten is hiermee het eerste bedrijfspand op het Edese BTA12 bedrijventerrein dat CO2 neutraal werkt en daar zijn we trots op!

MVO Nederland partner!

Daarnaast is Achterberg & Van Slooten ook partner bij MVO Nederland, het grootste duurzame bedrijven netwerk in Europa. Dit betekent dat wij werken aan duurzaamheid, een beter milieu en geven wij iedereen op de arbeidsmarkt een kans. Bekijk hier wat de uitgangspunten zijn in ons partnerschap met MVO Nederland.

Wij helpen u graag

Vindt u het belangrijk om te werken met een partij die het milieu hoog in het vaandel heeft? Wij helpen u graag met al uw schilder- en onderhoudswerk. Wilt u meer weten over CO2 neutraal werken? Neem gerust contact met ons op.

Dit jaar hebben de kleurexperts van Sikkens de kleur Spiced Honey verkozen tot kleur van het jaar 2019. Deze bruine amberkleurige tint is stijlvol, elegant en warm.

Veelzijdig en makkelijk te combineren

Er zijn vier verschillende paletten waarin de Spiced Honey kleur gebruikt kan worden. Natuurlijk kunt u ook uw eigen creativiteit gebruiken en nieuwe kleurcombinaties maken.

Afhankelijk van de kleur waarmee Spiced Honey gecombineerd wordt, kan het rustgevend, vredig, knus of een levendig gevoel geven. Door de vele kleurcombinaties kunt u precies de sfeer creëren die u voor ogen heeft. Spiced Honey is de perfecte kleur voor een licht en helder thuis, waarbij warme tinten een knus gevoel geven aan de ruimte.

Spiced Honey in uw woning of bedrijfspand?

Wilt u deze prachtige kleur in uw huis of bedrijfspand? Maar weet u niet wat de beste kleurcombinatie is? Onze vakschilders geven u graag advies over de beste kleurcombinaties. Maak een afspraak of neem direct contact met ons op door te bellen naar 0318–634101.

Lekkage in isolatieglas ontstaat doordat het kader met daarin de glasplaten niet meer luchtdicht is. Hierdoor kan vocht tussen het dubbelglas terecht komen en beslaan uw ruiten tussen het glas. Naar verloop van tijd zal door het vocht een kalkafzetting in het raam zichtbaar worden dat niet te verwijderen is. Naast het feit dat dit niet erg fraai oogt heeft het raam ook al zijn isolatie vermogen verloren. Het edelgas dat opgesloten zat in het kader van uw dubbelglas heeft door dit lek kunnen ontsnappen en is dus niet meer aanwezig.

De oplossing

Heeft u last van lekkage in uw isolatieglas? Dan moet uw ruit vervangen worden! Achterberg & Van Slooten Schilders staat dan graag voor u klaar. Wij leveren glas van de beste kwaliteit. Ook de vervanging en het monteren van het glas wordt verricht volgens de hoogst gestelde eisen. Wij werken daarom alleen met gecertificeerde en ervaren glaszetters.

Garantie

Wij geven daarom 10 jaar garantie op de door ons verrichtte werkzaamheden en materialen. Daarnaast geven wij u graag advies over de juiste glasverzekering. Graag helpen wij u verder.

Contact

Heeft u een dubbelglas dat lekt? Onze monteurs staan dag en nacht voor u klaar in de regio Amersfoort en Ede. Neem direct contact met ons op. Bel nu 033-4562299.

 

VCA Certificaat

Ook dit jaar voldoen wij weer aan de eisen van het VCA** Certificaat. Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee. Maar wat houdt dit nou precies in? De letters VCA staan voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Met dit VCA** certificaat kunnen wij aantonen dat wij op een veilige en betrouwbare manier werken. Dat is zowel voor onze klant als voor de schilders zelf fijn om te weten.

Waarom een VCA** certificaat?

Wij vinden veiligheid en gezondheid erg belangrijk voor onze schilders. Het VCA** certificaat laat zien dat wij aan de eisen op dit gebied voldoen. De twee sterren staan voor het feit dat wij veilig en gezond werken op de werkvloer, maar ook binnen het bedrijf zelf. Hierdoor mogen wij hoofdaannemer zijn van projecten.

Compliment s'Heeren Loo

Onlangs kregen wij een mooi compliment van Zorggroep ’s Heeren Loo Gelderland Midden met als verrassing een heerlijke taart. Hartelijk dank daarvoor! Zie hier de brief.