Een nieuw kleurtje op de muur, een kastje opfleuren of misschien wel de carnavalswagen schilderen… Heeft u binnenkort een schilderklus en kunt u wel wat verf gebruiken? Op zaterdag 18 januari tussen 09:00 en 11:00 uur kunt u bij Achterberg & Van Slooten gratis verf afhalen.

Lees meer

Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze professionals willen zichzelf daarom ook altijd blijven ontwikkelen. Een aantal glaszetters en schilders van Achterberg & Van Slooten hebben de training Houtrot gevolgd en met succes afgerond. Neem dus ook in het geval van houtrot contact met ons op, wij helpen u graag!

Lees meer

Hoge flats, prachtige molens of zorginstellingen: tijdens ons werk krijgen we regelmatig te maken met schilderwerk of onderhoud op grote hoogte. Daarom hebben onze medewerkers afgelopen week een training gevolgd over het veilig werken op hoogte. Op deze manier garanderen wij veiligheid en vakmanschap, voor zowel onze medewerkers als onze klanten. Lees hier hoe wij u nu nog beter van dienst zijn.

Lees meer

Brand in uw huis is één van de ergste gebeurtenissen die u kan overkomen. U hoopt natuurlijk dat het nooit bij u gebeurt. Wanneer er dan toch brand uitbreekt, is het fijn als het herstel van uw woning snel en soepel verloopt. Daar wilt u geen zorgen over hebben. Wist u dat u ons ook kunt inschakelen bij brandschade? Wij zijn er graag voor u!

Lees meer

Achterberg & Van Slooten vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. We leveren graag een bijdrage aan natuur en milieu. Daarom hebben we er in ons nieuwe pand in Ede voor gezorgd dat wij volledig CO2 neutraal werken. Lees hier wat CO2 neutraal precies inhoudt en hoe wij dit gerealiseerd hebben.

Lees meer

Dit jaar hebben de kleurexperts van Sikkens de kleur Spiced Honey verkozen tot kleur van het jaar 2019. Deze bruine amberkleurige tint is stijlvol, elegant en warm.

Lees meer

Lekkage in isolatieglas ontstaat doordat het kader met daarin de glasplaten niet meer luchtdicht is. Hierdoor kan vocht tussen het dubbelglas terecht komen en beslaan uw ruiten tussen het glas. Naar verloop van tijd zal door het vocht een kalkafzetting in het raam zichtbaar worden dat niet te verwijderen is. Naast het feit dat dit niet erg fraai oogt heeft het raam ook al zijn isolatie vermogen verloren. Het edelgas dat opgesloten zat in het kader van uw dubbelglas heeft door dit lek kunnen ontsnappen en is dus niet meer aanwezig.

Lees meer

VCA Certificaat

Ook dit jaar voldoen wij weer aan de eisen van het VCA** Certificaat. Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee. Maar wat houdt dit nou precies in? De letters VCA staan voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Met dit VCA** certificaat kunnen wij aantonen dat wij op een veilige en betrouwbare manier werken. Dat is zowel voor onze klant als voor de schilders zelf fijn om te weten.

Lees meer