, , ,

Tot 20% subsidie voor glasisolatie

Subsidie isolatie glas

Woningeigenaren en VvE’s kunnen tot 20% subsidie ontvangen voor het isoleren van hun woning of gebouw. Voorwaarde is dat u glasisolatie bijvoorbeeld combineert met de isolatie van dak, gevel, spouwmuur of vloer. Deze regeling geldt van 15 september 2016 tot 1 maart 2017.

Door de subsidie wordt het nog voordeliger om uw woning te isoleren. Stel dat glasisolatie en vloerisolatie samen 3000 euro kost. Dan kan de subsidie tot wel 600 euro oplopen, waardoor u maar 2400 euro betaalt. Plus wat u door de isolatie jaarlijks bespaart op uw energierekening.

Isolerend glas

Voorwaarde is dat u goed isolerend glas plaatst, zoals HR++ of triple glas. Uiteraard houden wij daar rekening mee als we uw glas leveren en zetten. Op de website van RVO leest u hoe u de subsidie energiebesparende maatregelen berekent als particulier.

Subsidie VvE

Om als VvE in aanmerking te komen voor de subsidie moet u voldoen aan een minimum aantal vierkante meters. Op de website van RVO leest u hoe u de subsidie energiebesparende maatregelen berekent als VvE.

Tot 1 maart 2017 kunt u deze subsidie aanvragen, dus wees er snel bij. Kunnen we uw woning of VvE-gebouw voorzien van isolatieglas? Neem contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.