,

VCA** certificaat

Logo VCA SSVV

Achterberg & Van Slooten Schilders is sinds 30 oktober in het bezit van het VCA** Certificaat, daarmee zijn we officieel geaccrediteerd als hoofdaannemer. Dit betekent dat we goed letten op de veiligheid bij onze werkzaamheden, voor zowel werknemers als onderaannemers. U kunt uw volledige project dus zorgeloos aan ons overdragen.

Veel opdrachtgevers vragen om een VCA-certificering als voorwaarde, om zeker te stellen dat we als aannemer veilig en betrouwbaar werken. Om aan de eisen van de VCA** te voldoen hebben we als bedrijf vastgelegd hoe we omgaan met veiligheid, gezondheid en milieu. Zo hebben we heldere richtlijnen opgesteld voor bijvoorbeeld het controleren van machines of het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen.

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers, waarbij VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Achterberg & Van Slooten Schilders voldoet aan de eisen volgens de VGM checklist aannemers 2008/5.1. Maar in feite is VCA meer dan een checklist. Het is een veelzijdig en compleet programma waarmee bedrijven objectief en structureel worden beoordeeld en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.