,

Ook bij brandschade schakelt u Achterberg & Van Slooten in

Brand in uw huis is één van de ergste gebeurtenissen die u kan overkomen. U hoopt natuurlijk dat het nooit bij u gebeurt. Wanneer er dan toch brand uitbreekt, is het fijn als het herstel van uw woning snel en soepel verloopt. Daar wilt u geen zorgen over hebben. Wist u dat u ons ook kunt inschakelen bij brandschade? Wij zijn er graag voor u!

Brandschade herstel

Krijgt u toch te maken met brand in huis? Dan wilt u een snel en zorgvuldig herstel van uw woning. Is de brand op tijd geblust en is de schade aan de woning relatief klein gebleven? Dan is herstel vaak mogelijk en kunnen wij de ruitschade, kozijnen en gevels herstellen of wanneer nodig vervangen. Daarnaast zijn onze schilders en behangers er voor u om uw woning van binnen te herstellen.

Niet alleen bij brandschades, maar ook bij schades door lekkage of inbraak kunt u bij Achterberg & Van Slooten terecht. Achterberg & Van Slooten heeft verschillende specialisten in dienst die passend bij de opdracht worden ingezet. Decennia aan ervaring en vele opdrachten bij met name verzekeringsmaatschappijen, particulieren en instellingen gingen u voor. Zo kunt u altijd rekenen op vakwerk!

Eén partij voor al uw schadeherstel en onderhoud

Bent u aannemer of vastgoedbeheerder? Of bent u werkzaam bij een VvE of woningcorporatie? En wilt u werken met één partij voor al uw schadeherstel en onderhoud? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op door te bellen naar 033-4562299 of mail naar info@achterbergvanslooten.nl.