,

Lek isolatieglas

Lekkage in isolatieglas ontstaat doordat het kader met daarin de glasplaten niet meer luchtdicht is. Hierdoor kan vocht tussen het dubbelglas terecht komen en beslaan uw ruiten tussen het glas. Naar verloop van tijd zal door het vocht een kalkafzetting in het raam zichtbaar worden dat niet te verwijderen is. Naast het feit dat dit niet erg fraai oogt heeft het raam ook al zijn isolatie vermogen verloren. Het edelgas dat opgesloten zat in het kader van uw dubbelglas heeft door dit lek kunnen ontsnappen en is dus niet meer aanwezig.

De oplossing

Heeft u last van lekkage in uw isolatieglas? Dan moet uw ruit vervangen worden! Achterberg & Van Slooten Schilders staat dan graag voor u klaar. Wij leveren glas van de beste kwaliteit. Ook de vervanging en het monteren van het glas wordt verricht volgens de hoogst gestelde eisen. Wij werken daarom alleen met gecertificeerde en ervaren glaszetters.

Garantie

Wij geven daarom 10 jaar garantie op de door ons verrichtte werkzaamheden en materialen. Daarnaast geven wij u graag advies over de juiste glasverzekering. Graag helpen wij u verder.

Contact

Heeft u een dubbelglas dat lekt? Onze monteurs staan dag en nacht voor u klaar in de regio Amersfoort en Ede. Neem direct contact met ons op. Bel nu 033-4562299.