,

Gratis voorjaarsinspectie schilderwerk

Onderhoud schilderwerk

Het lijkt alsof er geen winter is geweest, de afgelopen weken leek het zelfs al een prachtige lente. Ondanks de zachte winter hebben we wel veel regen en wind gehad. Uw schilderwerk heeft daar veel mee te verduren gehad. Met het voorjaar in zicht wordt het weer tijd om te gaan kijken hoe uw woning de winter is doorgekomen. Vooral schilderwerk kan vaak een opfrisbeurt gebruiken om weer bestand te zijn tegen verschillende weersinvloeden. Schilderwerk is belangrijk om uw woning of bedrijfspand in goede conditie te houden. Daar kunnen we u bij helpen.

Als service hierbij bieden wij u graag een gratis inspectiebeurt van het schilderwerk aan. Dan komen wij bij u langs om te kijken of uw schilderwerk aan vernieuwing toe is en wat er dan zou moeten gebeuren. De inspectie is erop gericht om schade en kosten voor u zoveel mogelijk binnen de perken te houden. U ontvangt van ons een inspectieverslag met de beoordeling zodat u weet wat de staat van uw woning of bedrijfspand is. Indien u dat wenst maken we een offerte voor onderhoudswerkzaamheden of een schilderbeurt. Zo bent u ervan verzekerd dat uw schilderwerk er weer een aantal jaren tegen kan.

Wilt u gratis uw schilderwerk laten inspecteren? Mail dan direct naar info@achterbergvanslooten.nl, waarin u aangeeft dat u interesse heeft. Wij nemen vervolgens contact met u op om een afspraak te maken voor uw gratis inspectiebeurt. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 0318 – 634 101 om een afspraak te maken.