Kwaliteitsverf Art Paint

Achterberg & Van Slooten Schilders heeft al meer dan 115 jaar een passie voor schilderwerk. Onze schilders hebben hart voor hun vak en leveren enkel kwaliteitswerk. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen, is de beste verf nodig. Daarom maken wij gebruik van verf die speciaal voor ons geproduceerd wordt: Art Paint. Lees hier meer en ervaar de kracht van onze verf zelf.

Art Paint vulgrond

Wij gebruiken Art Paint veelvuldig bij buiten schilderwerk. Heeft u bijvoorbeeld een oppervlakte die niet egaal is? Art Paint Vulgrond lost het op. De vulgrond is een hoogvullende grondlak voor buiten die een zeer goede kantendekking heeft. Met deze vulgrond leggen wij een goede basis voor het overige verfwerk. Een goed begin is immers het halve werk.

Art Paint hoogglanslakken

Ook gebruiken wij regelmatig de hoogglanslakken van ons eigen merk. Zo hebben we bijvoorbeeld een hoogglanslak die extra sneldrogend is. De hoogglanslakken hebben een uitstekende buitenduurzaamheid en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ideaal voor al uw schilderwerk.

Meer weten over ons eigen merk kwaliteitsverf? Neem dan gerust contact met ons op.