,

Achterberg & Van Slooten werkt volledig CO2 neutraal

Achterberg & Van Slooten vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. We leveren graag een bijdrage aan natuur en milieu. Daarom hebben we er in ons nieuwe pand in Ede voor gezorgd dat wij volledig CO2 neutraal werken. Lees hier wat CO2 neutraal precies inhoudt en hoe wij dit gerealiseerd hebben.

Wat is CO2 neutraal?

CO2 neutraal betekent dat wij geen milieuvervuilende stoffen produceren. Daardoor doen wij er alles aan om de CO2 uitstoot te minimaliseren. Het kleine percentage CO2 dat er nog wel wordt uitgestoten, wordt gecompenseerd. Hoe we dat doen, leest u in de volgende alinea.

Hoe werken wij CO2 neutraal?

Wij hebben ons nieuwe pand in Ede CO2 neutraal gemaakt door de nieuwste en modernste technologieën op het gebied van energiebesparing toe te passen. Zo hebben wij op het dak honderden zonnepanelen en is het pand voorzien van een warmtepomp. De CO2 uitstoot die wij niet kunnen voorkomen, compenseren wij door bomen te planten.

Met alle voorzieningen en maatregelen zijn wij geheel zelfvoorzienend, gebruiken wij geen gas en wekken wij meer energie op dan wij verbruiken. Achterberg & Van Slooten is hiermee het eerste bedrijfspand op het Edese BTA12 bedrijventerrein dat CO2 neutraal werkt en daar zijn we trots op!

MVO Nederland partner!

Daarnaast is Achterberg & Van Slooten ook partner bij MVO Nederland, het grootste duurzame bedrijven netwerk in Europa. Dit betekent dat wij werken aan duurzaamheid, een beter milieu en geven wij iedereen op de arbeidsmarkt een kans. Bekijk hier wat de uitgangspunten zijn in ons partnerschap met MVO Nederland.

Wij helpen u graag

Vindt u het belangrijk om te werken met een partij die het milieu hoog in het vaandel heeft? Wij helpen u graag met al uw schilder- en onderhoudswerk. Wilt u meer weten over CO2 neutraal werken? Neem gerust contact met ons op.